DolomitiEste greu sa iti imaginezi Dolomitii. Oricat de mult te-ai apropia cu gandul de ceea ce reprezinta iti vei da seama ca esti inca departe. Imaginatia omului uneori nu poate intrezari nici grandoarea naturii, nici culoarea sau spectacolul de nori si nici verticalele acestor munti. Istoria locului este deasemenea impresionanta si completeaza pe deplin povestea zonei. O incursiune in acesti munti nu este decat un inceput, pentru ca peisajul de acolo te va face mereu sa revii.

Dan Dinu impreuna cu Centrul Cultural Reduta va invita la Brasov sa descoperiti o parte din grandiosul peisaj intr-o expozitie de fotografie ce va fi deschisa intre 09-19 aprilie. In deschidere, in cadrul vernisajului veti putea face o calatorie virtuala in nordul Italiei, in zona Dolomitilor cu ajutorul a doua diaporame. Prima va va purta prin orasele importante si zonele turistice cuprinse intre Venetia si Val d’Aosta iar a doua va fi dedicata numai zonei montane, cu ceata, cu istoria si cu frumusetea peisajului specific muntilor Dolomiti. Expozitia cuprinde 40 de fotografii dintre care 8 in format panoramic.

In deschidere se va face lansarea primului numar din PHOTO Travel digital, si vom avea ocazia sa rasfoim impreuna paginile virtuale ale revistei.

Expozitie: 09-21 aprilie 2009 Centrul Cultural Reduta – Brasov

Vernisaj: joi 09 aprilie – ora 18.00

Va asteptam.

[Sursa: Dan Dinu]