30 martie-1 aprilie 2012

Renuntam la tot…ture…conferinte…maratoane…ca ne cheama Manu la “muncile agricole de primavara”!!!

Doar suntem C.A.P Brasov….asa ca tre sa onoram invitatia!!!…numa ca vineri ne trezim 9 “greblisti” in parcarea de la Nicu.

Stiu…altii au de schiat pe iarba…altii au de dat licente…altii au de facut referate…altii au de facut tura cu cei de la S.C “Noi suntem inaltimile”…si unii chiar de catarat pe Duruitoarea…dar…suntem 9…tot ne-am strans ceva.

Pozele de mai jos arata ca nu s-a mers la “cofetarie”… subsemnatul cu Balan numara inca frunze…chiar daca au trecut doua zile de la greblat. Smendre inca se intreaba de ce …i s-a umflat palma si nu brandu, Cezar …..inginer si nu zilier, Bejan ….de ce a luat un kil de mere si s-a trezit cu un kil de “balegar”, Amalia…ce cauta cu “mirositorii” astia…si totul poate continua.

Faza e ca…s-a muncit…nu s-a stat….a fost un antrenament bun pentru cei care au mai alergat pe dealuri cat si pentru cei care au dormit :))

…treaba  e ca pe 1 APRILIE…de ziua SURFERULUI s-a mers pe Piatra Dragoslavelor…o tura de vreo 3 ore…in care ne-am mai relaxat…si i-am facut in ciuda lui Razvan Murariu care nu s-a prezentat :))

A fost un antrenament serios…un miniteambuilding…de parca am mai avea nevoie

P.S

1….nu a fost ziua Surferului :))

2. Oaia de care s-a speriat Smendre nu era frate cu Bernard…ciobanescu lu Manu :)))

3. Balegaru lu Bejan e pe bune :))

si o recomandare…Nicule, daca mai auzim vreu “Yodler”…iti dam foc la duba!!!