Triathlon Bioeel Tg.Mures

de Teo mica

Si-am mers si la triatlon bioeel..tocmai pana in Tg. Mures. Dupa aprox 2 zile si 1 noapte la Pestera la Marathon 7500 (unde am facut o plimbare pana la vf omu ca sa caram apa-baietii si bidoane imense ptr energizante-fetele), am ajuns acasa joi seara si vineri de dimineata a1m inceput sa ma pregatesc de plecat in Mures…am ajuns si acolo:D: sedinta tehnica, cazare, dus, somn! – asa s-a terminat ziua de vineri.

Sambata de dimineata desteptarea matinala, “mic” de jun si am plecat la locul cu pricina de unde urma sa se dea startul. A fost cald, am baut prea multa apa, dar a fost bine in final. Mi-am aranjat lucrurile de o mie de ori, am mers la sedinta iarasi, apoi la proba de inot.
proba de inot (1000m) – lunga de faina, a fost cea mai faina parte a triatlonului:)

proba de mtb (25 km) – un traseu lejer si cu baltoci adanci:D, asta ca sa simtim ca e off-road, atat imi parea rau ca imi ud adidasii si urma sa alerg cu ei uzi…

proba de alergare (8 km) – greu, dar mai usor ca alte dati, asta dupa ce am facut intr-una antrenamente la alergat ca sa imi revin din “blocaj”. La alergat a fost cea mai mare surpriza ptr mine ca am scos un timp destul de bun, zic eu, dar cea mai discomfortabila proba ptr ca simteam ca am picioarele puse pe plita.

La finish cautam un loc sa ma trantesc la umbra si apa…apa nu mai era!? si m-am chinuit putin sa ajung la rastel unde stiam ca mi-a mai ramas apa de la proba de bicicleta..mi-am luat apa si m-am asezat pe malul Muresului si am inceput sa simt putin gamba dreapta mai “grea’. M-am ales cu o mica intindere din pacate.