Acum aproape doua saptamani am facut prima tura din acest an, in aceasta zona zic .

Am fost impreuna cu Corina Sava [si bestia de catzel] si un mai tanar coleg care a dat pe la noi pe la club, Marcel.


Am ajuns destul de repede in zona asa ca am iesit in politele Martoiului si am "explorat" putin zona. Am gsit doua stane parasite, dar cu structura de rezistenta inca intacta … planuri prin capul meu … dar e parc national, politica e la mijloc … uffffa

A doua zi am iesit din nou in polite si ne-am indreptat spre refugiu Grind. Am facut cateva fotografii la cateva posibile cai de iesire in creasta, obiective destule pentru turele viitoare. Din pacate nu stiu cand va fi timp pt ele anul acesta. Deja vine iarna si zona pare destul de periculoasa din cauza avalanselor, ale caror urme se vad perfect in zona.

Aproape de Muchia Coltii Gainii, am decis sa iesim in creasta, fiindca am fi ajuns prea repede la civilizatie. Ma uit bine bine la un valcel si mi se pare ca duce unde trebuie … asa ca ne orientam cu grija si incepem sa urcam. Drumul e super … avem noroc de o vreme excelenta … Dan Dinu si altii sunt in tura foto prin Bran – Pestera … deci jos. Noi aici sus avem parte de imagini de neuitat!

Iesim direct in varful Piscu Baciului, spre stupefactia celor care faceau creasta … de unde au aparut si astia )

Am mai facut o mica pauza fiindca aveam vizibilitate pana inspre Fagarasi si Iezer departe in zare!

Inca o mica pauza la refugiu Grind [cel de la 1620 altitudine] si apoi fuga prin Poiana Vladusca si Cheile Pisicii spre casa !