ACTIVITATI

“Munţii, o imensă carte deschisă în care citim totul despre natură şi despre noi înşine.” – VICTOR HUGO

ActivitĂȚi de grup


Drumeții

Mereu între prieteni și cu un grup fain, de câteva ore sau de mai multe zile, drumețiile sunt cea mai populară cale de a cunoaște muntele.
Ne plimbăm des pe munți, și pentru ca toată lumea să poată să se bucure cu noi, alternăm turele pentru cei mai începători, cu cele pentru drumeți cu experiență.


CAMPING

Pentru că nu mereu găsești o cabană pe drum sau acestea sunt adesea aglomerate, cortul este mereu opțiunea perfectă. Gândește-te la camping ca la o cazare cu milioane de stele. O mulțime de corturi, foc de tabără și cântece de munte – asta e rețeta unei tabere montane marca CPNT!

Sporturi montane

Alergare montană

Omul este făcut să alerge, iar munții sunt făcuți să fie explorați. Combină-le și iese magie! Alergarea montană îți aduce numai beneficii: o minte mai limpede, un corp mai sănătos și peisaje greu de uitat.

alpinism

Muntele nu e doar despre potecile pe care le urmezi, ci un farmec aparte îl au stâncile. Pe lângă adrenalina de care nu vei duce lipsă, alpinismul ce te învață să îți controlezi corpul și îți antrenează concentrarea.

schi alpin

Ne plac iernile cu zăpadă din belșug, când putem să schiem în voie. Schiul alpin este cel mai popular sport de iarnă din România, iar în CPNT vei găsi atât colegi de ture, cât și instructori care să te învețe să schiezi.

orientare sportivă

Ai o hartă, o busolă și un ceas care merge până când treci linia de finish. Dacă vrei adrenalină pe distanțe mai scurte hai la concursurile de orientare, însă pentru a gusta mai mult din aventură, încearcă rogaining.

ciclism

În oraș sau pe munte, bicicleta îți face bine atât ție, cât și celor din jurul tău.Deplasarea pe două roți te ajută să te menții în formă, te cheamă spre noi aventuri și, în plus, ajută la protejarea mediului înconjurător.

escaladă

Te poți gândi la escaladă ca la sora mai mică a Alpinismului. Ambele sporturi te antrenează similar, însă escalada presupune trasee mai scurte și mai rapide, și poate fi practicată atât pe stâncă, cât și în sală.

schi de tură

Iarna simți cu adevărat că trăiești atunci când depui efort și în a urca traseul, iar coborârea va fi cu atât mai dulce. Schiul de tură îți lărgește orizontul peisajelor de iarnă și îți dă mai multă liberate.

Parapanta

Am reusit sa sterg textul aici

De ce să vii în CPNT?

Dacă încă nu te-am convins, uite încă câteva motive:

  • Pentru că face parte dintr-o gașcă de prieteni uniți de pasiunea pentru natură, ecologie și sport

Ce ai de castigat?

venind cu noi ai urmatoarele avantaje

  • 1
  • 2
  • 3