Sunt Ovidiu Popescu, tatal Crinei Coco in cazul de fata.

Despre Coco pe https://www.cautamoamenimari.ro/vizualizare.php?page=4 cu titlul Alpinism, Crina Coco – inca un record mondial de varsta pentru Romania

Povestea ei este simpla: locuieste la Rasnov, este nascuta pe 3 dec.1994, este eleva in clasa aVIII-a si pasionata de tot ce inseamna munte. Masivele din vecinatatea si apropierea Rasnovului: Postavaru, Bucegi, Piatra Craiului si Fagarasi au fost, de la sase ani, locurile de joaca si descoperire a naturii, mai apoi locurile de ascensiune, de catarat, de initiere in alpinism, snowboard, mountain bike si, in ultimul timp, terenul de antrenament pentru munti inalti. Momentele de cotitura in existenta lui Coco, zice ea, rememornd originea pasiunii ei pentru munte, au fost:la sase ani jumate cand a maers pe Bucsoiu, la Omu, la 10 ani cand a vazut prima data Alpii si a facut Dente del Gigante mergand prima data pe ghetar si pe un traseu de alpinism la altitudine si doi ani mai tarziu, dupa ce a facut Mont Blanc-ul si, revenind acasa, cauta pe net informatii despre muntii care incepusera sa ii inflacareze imaginatia si a dat peste descrierea circuitului Seven Summits. Circuitul, considerat unul de cea mai inalta performanta in alpinism, a ramas din acel moment telul ei in materie montana.

Din anul 2008 este membra a Clubului Montan Altitudine si incepe expeditile in munti inalti: Caucaz-Kazbeg 5047m, Iran-Damavand 5671m, Alam Kooh 4850m, Anzi- Ojos del Salado 6894m.

Anul 2009 inseamna pentru Coco infiriparea realizarii telulu ei: 3 varfuri de Seven Summits – Aconcagua, Kilimanjaro, Elbrus.

Acum, cu sprijinul dumneavoastra, incearca sa castige concursul B.R.D pentru a face Carstensz Pyramid, cel mai inalt din Australia si Oceania, pentru Coco al patrulea varf  din Seven Summits, inca un pas important spre atingerea telului ei.

Mai multe despre Coco pe www.clubulmontanaltitudine.ro
www.crinacocopopescu.blogspot.com/

www.larocax.com.ar/noticias/montanismo/394-una-rumana-de-14-anos-batio-record-en-el-aconcagua

www.taringa.net/posts/info/2139424/Cerro-Aconcagua.html

pe Google si Google video tastati Crina Coco Popescu

Multumesc,

Ovidiu Popescu