Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov | Cupa ATA, 12-14 mai 2006
159
bp-legacy,post-template-default,single,single-post,postid-159,single-format-standard,admin-bar,no-customize-support,ehf-footer,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15664,no-js

Cupa ATA, 12-14 mai 2006

Image

   Asociatia Turdamont a Alpinistilor va invita sa participati la editia din acest an a concursului de alpinism "Cupa ATA ", intre 12-14 mai.

Sectiuni:  alpiniada
        catarare dificultate
        dificultate dry tooling

Program: …

vineri -primirea concurentilor, inscrieri

sambata                7:30 sedinta tehnica, pentru alpiniada
                            8:00 startul la alpiniada
                            9:30 sedinta tehnica pentru catarare dificultate
                            9:45  vizionare traseu dificultate
                           10:00 startul primului concurent pentru catarare dificultate
                           14:30 sedinta tehnica pentru catarare dificultate dry tooling
                           14:45  vizionare traseu dry tooling
                           15:00 startul primului concurent pentru catarare dry tooling
                           18:00 finalul sectiuni alpiniada

duminica : 10:00 finala catarare dificultate
                12:00 finala catarare dry tooling
                14:00 festivitatea de premiere la toate sectiunile

  Fiecare sectiune se tine doar daca sunt 9 participanti respectiv 9 echipe, pentru sectiunea de dry tooling va rugam sa trimiteti confirmare la adresa ata.climbing@gmail.com (nume, localitate, ) pentru aceasta sectiune participnti vor avea obligatoriu pioleti, coltari, casca.

  Zona unde se va tine concursul va fi anuntata ulterior.

  Pentru mai multe informati contactati-ne pe adresa ata.climbing@gmail.com

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.