Serviciul Public Salvamont Margau din Muntii Vladeasa si Parcul National Apuseni in colaborare cu Primaria Margau, Consiliul Judetean Cluj si Directia de Sport Cluj organizeaza in perioada 3-5 martie 2006 concursul "CUPA RACHITELE" – Escalada pe Gheata Naturala, editia a III-a.

       Acesta se va desfasura la Cascada "Valul Miresei" din Rachitele si va cuprinde probele de catarare viteza baieti si fete si proba de dificultate(ambele pentru adolescenti profesionisti si adulti).

       Alternativ, oferim sansa amatorilor sa-si incerce curajul, bineinteles in afara concursului, sa se catere pe gheata. Serviciul Public Salvamont Margau pune la dispozitie pentru concurenti echipament complet necesar pentru catarare pe gheata.

       Premiile vor fi consistente si vor consta in bani si echipamente sportive. Inscrierile se fac pana in data de 1 martie 2006, ora 12:00, pe adresa de mail salvamontmargau@gmail.com sau la numarul de telefon 0743-102074.

       La sfarsitul competitiei, Serviciul Public Salvamont Margau organizeaza o mare petrecere(asa cum numai alpinistii stiu sa faca[Image]) la o pensiune din apropiere, petrecere la care va invitam cu mare placere. De asemenea, vreau sa va anunt faptul ca, Consiliul Judetean Cluj pune la dispozitia presei un microbuz care va pleca spre Vladeasa sambata, 4 martie 2006, ora 9:00, din fata Teatrului National si se va intoarece sambata seara.

       Va rog frumos sa confirmati participarea dumneavoastra la acest eveniment pana in data de 1 martie 2006, prin mail(andreea.bucur@yahoo.com) sau la numarul de telefon 0743-573683(Andreea Bucur). Puteti afla mai multe detalii de pe www.alpinet.org.Sau puteti suna la tel. 0743-102074 – Florin Mihut(Sef Serviciu Public Salvamont Margau) sau la tel. 0743-573683 – Andreea Bucur(Reprezentant PR)

       Va multumim si va asteptam cu mult drag la Vladeasa.

 Andreea Bucur Reprezentant PR al Serviciului Public Salvamont Margau  Tel. 0743-573683  E-mail: andreea.bucur@yahoo.com