Din 20 Septembrie se deschide la Brasov cel mai mare panou de escalada din Romania

ImageIn anul 2007 s-a decis deschiderea unui panou de escalada indoor ca o consecinta fireasca a dezvoltarii acestui sport in Brasov, oras cu traditie turistica deosebita. Proiectul s-a dovedit a fi unul indraznet si s-a concretizat in cel mai mare climbing wall din Romania.

Suprafata de escalada totala este de 600 mp, impartita in 350 mp pentru escalada si 250 mp pentru bouldering. Panoul va fi 
echipat cu peste 7000 de prize si va cuprinde peste 300 de spituri pentru traseele de escalada. Sala este destinata atat incepatorilor cat si cataratorilor medii si avansati, oferind peste 50 de trasee de escalada, cu diferite grade de dificultate, si 50 de trasee de boulder.

Sala este cuprinsa in circuitul de concurs a Federatiei Romane de Alpinism si Escalada si urmeaza sa fie inclusa si in circuitul international.

Sala ofera si posibilitatea inchirierii echipamentului de escalada, posibilitatea de a urma cursuri de initiere si perfectionare cu instructori certificati. In plus, exista si un mini-bar si o zona de relaxare.

Accesul este facil, fiind in apropierea cailor de transport in comun, pe strada Carpatilor, in incinta Metrom (o fosta hala industriala).

Deschiderea oficiala va avea loc pe data de 20 septembrie, la ora 17, iar in prima saptamana accesul va fi gratuit. 
Info si contact: Bogdan Micu, tel.:0730119911 , Dan Cristolovean, tel.: 0723231845 si Bogdan Rus,tel.: 0746803932, si in curand pe www.naturalhigh.ro