Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov | ECO-EXPLORA BAIA MARE, 16-17 iunie 2006
170
bp-legacy,post-template-default,single,single-post,postid-170,single-format-standard,admin-bar,no-customize-support,ehf-footer,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15664,no-js

ECO-EXPLORA BAIA MARE, 16-17 iunie 2006

ECO-EXPLORA BAIA MARE se doreşte a fi o competiţie de aventură, în cadrul căreia echipele trebuie să parcugă, contra cronometru, mai multe probe într-un cadru natural specific Munţilor Gutâi.

În decursul unei singure zile echipele se vor întrece în diverse probe: orientare turistică, tehnică de coarda (tiroliene, rapel şi alte probe), mountain biking, probe nautice, precum si alte probe surpriză.

Pentru a câştiga ai nevoie de cateva lucruri: spirit de echipă, voinţă, dragoste pentru natură, plăcerea de a te da cu bicicleta şi de a explora cărările muntelui.
Dacă tu, împreună cu ceilalţi membri ai echipei aveţi aceste calităţi, atunci nu ezita şi alătură-te celorlalţi pentru a descoperi raidul de aventură Eco –Explora Baia Mare.

Situat în zona de nord a României, municipiul Baia Mare, gazda competiţiei Eco-Explora, se află la poalele munţilor Gutâi, iar multe trasee turistice înspre interiorul masivului pornesc chiar din oraş. O parte din aceste trasee le veţi descoperi şi voi, căci raidul porneşte din Baia Mare şi străbate potecile munţilor Gutâi, trecând prin zone cu păduri dese şi cu fauna bogată, iar mai apoi veţi vâsli pe lacuri, veţi traversa poieni si luminişuri, pante mai abrupte sau mai putin abrupte şi multe altele, care vă vor pune la încercare puterea de adaptare şi rezistenţa fizică, dar mai ales cunoştinţele şi îndemânarea.

Vă invităm aşadar să vă redescoperiţi pe voi înşivă, să vă puneţi la încercare calităţile fizice şi psihice, în încercarea de a câştiga competiţia alături de coechipierii voştri, în cadrul natural specific zonei.
Mai multe informaţii despre raid le veţi afla la http://eco-explora.xhost.ro/

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.