Daca stii ce este triatlonul, stii ce sacrificii cere…
Daca-l cunosti pe Ciprian stii ca are o singura sansa si o merita…

Eu cred in ce poate realiza Cirprian… si-l votez zilnic in urmatoarele 10 zile!

Ajuta-l si tu pe Ciprian…

Acceseaza site-ul – http://www.cautamoamenimari.ro/

Creeaza-ti cont – http://www.cautamoamenimari.ro/cont-nou.php

Citeste povestea lui CIPRIAN – http://www.cautamoamenimari.ro/vizualizare.php?page=2

Triatlonul, olimpiada si omul


Ciprian s-a simtit liber prima oară când a urcat pe o bicicletă. Orfan, avand parte de grija cumplita a statului prin case de copii, Ciprian nu a ajuns un om la marginea societătii. Nu s-a lasat infrant si nu si-a gasit o scuza in trecut.
Are 12 titluri de campion national al Romaniei la triatlon sau duatlon. Numeroase titluri si locuri fruntase castigate prin alergare, cu bicicleta sau rolele. Azi, e si student la Brasov, la Facultatea de Educatie Fizica si Sport, cu bursa completa. Urmeaza, in plus, cursurile Scolii Nationale de Antrenori.
Marele lui VIS este sa reprezinte Romania la Olimpiada din 2012 in concursul de triatlon (in care probele de inot – 1,5 km, bicicleta – 40 km si alergare – 10 km se succed una dupa alta). Ca sa aiba cu adevarat sanse la Olimpiada si, de ce nu, sansa unei medalii, Ciprian Balanescu aduna bani ca sa mearga in Spania. Anul acesta l-a vazut in concurs, i-a vazut potentialul, antrenorul Federatiei Nationale Spaniole de Triatlon. Impresionat, l-a chemat in Ponte Vedra, ca sa il antreneze. Ciprian se incapataneaza, din pasiune, sa practice un sport despre care nu multi au auzit in Romania si care nu are federatie la noi sau sustinere de vreun fel. Nu e un sport ieftin. Fiecare proba din cele trei are nevoile ei – costum de inot de neopren, ochelari; bicicleta de cursa, dar si bicicleta de catarare, echipament de bicicleta – casca, ochelari, manusi, tricouri si pantaloni anume, pantofi –, pantofi de alergare si alte tricouri si pantaloni, apoi geluri speciale pentru concurs etc. In plus, e nevoie de sfaturi avizate, de nutritie profesionista, adecvata, de o stiinta a recuperarii, dar, mai ales de stiinta antrenamentului pentru un sportiv de performanta, capabil de performanta. Cip s-a descurcat in toate, cu aceea tenacitate si determinare care il caracterizeaza. S-a descurcat pana la federatie si antrenor de profil. Acum, are o sansa. Si are deja 6200 de euro din cei 10.000 care ii trebuie pentru un an de pregatire in Ponte Vedra. Noi avem, prin Ciprian, o sansa de medalie la Olimpiada de la Londra, intr-o proba frumoasa, incitanta si pentru spectator.
Eu cred in Ciprian pentru ca e un invingator oricum si pentru ca munceste. As vrea insa mai mult – vreau sa isi vada visul cu ochii. Nu e prea mult, nu?!, sa cer ca un copil muncitor, plasat de viata, initial, pe cea mai putin ofertanta treapta, sa aiba in valiza lui de copil orfan o medalie olimpica. Hai sa il ajutam pe Ciprian sa urce pe bicicleta care ii da tot atata fericire cata libertate!

VOTEAZA-l: http://www.cautamoamenimari.ro/vizualizare.php?page=2&vote=59

Tine cont de regulament:
Un material nu poate fi votat de mai multe ori in aceeasi zi de catre acelasi Vizitator.= maxim 1vot/zi
Perioada de votare este doar 10 zile incepand de azi = 18-27 Noiembrie

Multumesc!

Cu stima,

Sándor Boldizsár
Project Engineer ASP-2
Autoliv Romania S.R.L. – Divizia IRO
Str. Bucegi Nr.8
500053 Brasov – Romania
Office Phone: +40 268 508 268 (INT 2253)

P.S. In ce consta campania “cautam oameni mari”?
BRD-ul a initiat o campanie de sustinere, un fel de sponsorizare care sa ajute unii oameni sa-si implineasca visul. In esenta ideea se rezuma la “sustine un om talentat si ajuta-l sa ajunga mare”. Oricine poate posta o poveste pe site-ul campaniei “cautam oameni mari”, povestile vor fi votate de publicul interesat si in fiecare luna “omul mare din cea mai votata poveste va fi ajutat de BRD sa faca primul sau urmatorul pas spre visul sau”