Image

14 – 22 NOIEMBRIE 2008, Foaierul Teatrul Dramatic "Sica Alexandrescu" Brasov

Linia dintre progres si distrugere e foarte subtire

Brasovul un oras cu valente culturale si istorice de necontenstat, risca sa se scufunde intr-un nor de praf, toxine si , poate cel mai grav, de ignoranta.

In parteneriat cu Teatrul Dramatic “Sica Alexandrescu” Asociatia Brasovul Verde lanseaza expozitia “Brasovul Verde-Mostenirea”, eveniment ce isi propune, prin imaginile expuse, sa atraga atentia locuitorilor acestui oras asupra mostenirii pe care generatiile actuale ar trebui sa o lase copiilor lor – un oras curat si verde, unitar prin arhitectura si peisagistica si functii urbane.

Astfel, cei interesati de eveniment vor putea admira o serie de imagini reprezentative in foaierul Teatrului Dramatic "Sica Alexandrescu" (Piaţa Teatrului nr. 1), in perioada 14 – 22 noiembrie 2008.

Mai presus de orice, “Brasovul Verde – Mostenirea” doreste sa arate ca a sosit momentul ca oamenii sa devina constienti de vocea pe care o reprezinta in comunitate: acea voce ce are un cuvant de spus in ceea ce priveste VIATA !

Acest eveniment se doreste a fi primul dintr-o serie de astfel de actiuni de sensibilizare si informare, alaturi de actiuni concrete de ecologizare a unor locatii din zona Brasovului.

                       

Mai multe detalii pe  www.brasovulverde.ro

Persoana de contact:
Laura Istrate 0724305534