Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov | FânFest – 25-27 August 2006
188
bp-legacy,post-template-default,single,single-post,postid-188,single-format-standard,admin-bar,no-customize-support,ehf-footer,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15664,no-js

FânFest – 25-27 August 2006

Cel mai vibrant eveniment muzical şi de mediu din Romania

Şi în al treilea an, între 25 şi 27 august, FânFest îşi întâmpină prietenii pentru a celebra mediul inconjurator, cultura şi muzica la Roşia Montană, in inima munţior Apuseni.
Pentru această ediţie organizatorii vă pregătesc o mulţime de schimbari interesante, aşadar vă invitam la cel mai vibrant eveniment alternativ şi de mediu din România.

Image

În acest an, prestaţia live a formaţiilor invitate, atât din ţară cât şi din străinătate, va varia de la rock la jazz, folk, reggae, world music şi altele. Pentru prima dată la FânFest va fi prezentă o a doua scenă – in timpul zilei va fi destinată activităţilor culturale – teatru, dans, proiecţii video, iar în timpul noptii aici vă aşteaptă sesiuni de chill out.

Alte detalii pe www.fanfest.ro

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.