Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov | Herculane Climbing Open, 29 aprilie – 1 mai 2006
164
bp-legacy,post-template-default,single,single-post,postid-164,single-format-standard,admin-bar,no-customize-support,ehf-footer,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15664,no-js

Herculane Climbing Open, 29 aprilie – 1 mai 2006

Herculane Climbing Open este primul concurs de tip Open lansat in Romania de catre Alternative Timisoara, care are o traditie de 4 ani.

Image In fiecare an, interesul a crescut, astfel incat ultima editie a stabilit un numar record de participanti – 87 – si un mare numar de spectatori si sustinatori veniti din toata tara pentru aceasta intalnire. Tot anul trecut competitia a devenit cu adevarat internationala, la eveniment participand 5 cataratori din Serbia si 9 din Bulgaria.

Herculane Climbing Open este mai mult decat un concurs. Este o intalnire a celor care practica escalada si a celor care au o legatura cu sporturile de munte. Un prilej de a schimba opinii si de a deschide zone noi de escalada.

In acest an, intalnirea va fi ca de obicei in perimetrul statiunii Baile Herculane in perioada 29 aprilie – 1 mai.

Alte detalii la www.alternativetm.ro

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.