34Life impreuna cu Gartenbau Oyntzen, Zile si Nopti, Victoria Global, Bricks Pizza&Pub si Primaria Brasov organizeaza, Sambata 14 Noiembrie, cea de-a doua actiune de plantare de puieti din 2009 (a treia actiune a grupului), sub denumirea:

IA-ŢI REVANŞA

Actiunea face parte dintr-o serie de proiecte pe care 34Life le va pune in aplicare, pe termen mediu si lung, pentru ca Brasovul sa ramana orasul de munte, curat si verde, asa cum il cunoastem cu totii.

Maratonul plantarii de toamna se va desfasura in paralel, in 4 dintre cele mai mari parcuri din Brasov:

  • Parcul Ursu (NU este Parcul Trandafirilor)
  • Parcul Centrul Civic
  • Parcul Tractorul
  • Parcul Central

Prima etapa vizeaza curatarea parcurilor de deseuri, pentru o dezvoltare sanatoasa a arborilor si arbustilor, dupa care, in a doua etapa, vor fi plantati, in total 400 de copaci si arbusti ornamentali.

Pentru o mai buna organizare rugam pe cei care vor sa ne ajute in data de 14 Noiembrie sa se inscrie la actiune folosind formularul de aici.

Pentru mai multe detalii sau pentru a va inscrie si in programele de voluntariat al 34Life ne puteti scrie la adresa: contact@34life.org.

Pentru cei care nu ne cunosc, 34Life este o organizatie nonguvernamentala locala, infiintata in Noiembrie 2008, la Brasov. Membrii 34Life fac parte din acea categorie de oameni care nu considera ca “Eco” este doar un termen la moda, ci o stare de spirit, un manifest zilnic. Stim ca planeta nu poate fi salvata intr-o singura zi, dar sta in puterea noastra sa actionam zilnic pentru a o face mai curata, mai putin poluata, mai frumoasa.

Acestea fiind spuse 34Life da startul pregatirilor pentru campanie. Va asteptam in numar mare in parcuri la plantare, si speram sa avem parte de mult spor si soare in spate. Nu uitati sa folositi formularul de inscriere de mai sus sau sa ne contactati pentru orice informatie legata de campanie.

Am creat o categorie noua pe Blog Campania Ia-ti Revansa unde in aceste aproape doua saptamani in fiecare zi vom incerca sa dam mai multe detalii legate de campanie cum ar fi: ce arbusti plantam si informatii despre ei, informatii legate de inscrieri pana la data curenta si asa mai departe. Astfel ca fiti pe faza pentru noi articole legate de campanie.

[Sursa: www.34life.org]