Salut organizatori ai 7500, incepe desfasurarea evenimentului. De astazi (miercuri) se pleaca cu oameni si materiale spre tabara de baza de la Pestera.

Cateva precizari:

  • suntem implicati intr-un eveniment de anvergura,imi doresc ca prestanta fiecaruia sa fie exemplara atat ca atitudine catre concurenti, cat si ca atitudine catre eveniment in sine, pe parcursul evenimentului dorintele personale vin pe locul 2.
  • vreau sa va informati foarte bine in ce posturi va aflati (la Cornel), in ce fel ajungeti acolo, cand ajungeti in post, care sunt colegii cu care veti lucra in postul respectiv, ce aveti de facut in post.
  • fiecare post are un necesar de materiale (va interesati la Teo), tabel cu evidenta concurentilor trecuti prin postul respectiv,stikere cu postul respectiv, banner mare cu Marathon 7500, care trebuie amplasat intr-un loc vizibil,clipboard,pixuri,telef​oane functionale (minim 2 de post), lista cu toate numerele de telefon ale tuturor arbirtilor si posturile in care se afla, tabel cu echipele abandonate in postul respectiv si in ce fel se retreg catre tabara de baza, coli A4 albe, lumina pentru a semnaliza postul pe timp de noapte (orice frontala pusa pe intermitent e buna), haine de ploaie, etc.

Imi doresc sa facem sa se intample cat mai bine acest eveniment, va doresc succes la fiecare, ne vedem in tabara de baza, sau la premiere (cei care merg direct in posturi).

Numai bine,

Sendre Marius