Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov | Mures Olt Marathon
1137
bp-legacy,post-template-default,single,single-post,postid-1137,single-format-standard,admin-bar,no-customize-support,ehf-footer,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15664,no-js

Mures Olt Marathon

M-am decis destul de tarziu sa particip la acest concurs deoarece in ultimul timp nu prea m-am simtit bine. Am ajuns pe la ora 1 alaturi de Eugen am pus repede cortul si ne-am bagat la somn.
Dimineatza ne trezim destul de tarziu si facem cam toate lucrurile in graba, totusi remarcam ca organizatori au uitat sa puna o descriere sau macar o harta a traseului in kit-ul de start, ne gandim ca e marcat bine si nu o avem nevoie:).

Ca si stare fizica am fost mai praf ca niciodata abia puteam sa respir simteam dureri la fiecare gura de aer pe care o trageam, ma gandesc las ca imi trece pana in postul1. Se da startul nu apuc sa alerg mult ca deja simteam cum ramaneam fara aer parca mi-l fura cineva.

continuarea la http://lulianintaraminunilor.blogspot.com/2011/07/mures-olt-marathon.html

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.