Image

Societatea Nationala de Speologie organizeaza, în perioada 9 – 14 mai 2006, o scoala de fotografie pentru nivel mediu si incepatori, deschisa tuturor celor interesati de fotografia in pestera.

Lectori: Profesor Dr. Iosif Viehmann (AAF, FIAP), Varodi Attila, Ovidiu Guja.

Loc de desfasurare: Casa de Piatra – Comuna Arieseni, judetul Alba.

Casa de Piatra este un pitoresc catun din M-tii Apuseni, situat pe valea Garda Seaca la 12 km de Comuna Garda (30 km amonte de Campeni, pe Valea Ariesului).

Se asigura scolarizarea, echipamentul speologic colectiv, carbid, echipament fotografic colectiv (blitz, surse de iluminare), suport de curs in varianta CD, cazare, acces la bucatarie.
Cazarea: in conditii de cabana de munte

Echipament necesar:
– pentru campare in conditii de priciuri: sac de dormit, izolir;
– pentru pestera: salopeta, bocanci (cizme de cauciuc), casca, preferabil cu sistem de iluminare frontal, sac pentru transportul echipamentului (banana speologica – poate fi si un simplu rucsacel).
– pentru fotografie: aparat de fotografiat cu timp B, care permite ca expunerea sa se faca pe timp nelimitat sau aparat digital cu optiune manual si timp de expunere min. 8 sec., trepied

Masa în regim de autogospodarire asigurata de participanti.

Numarul participantilor este limitat la 15.
Vârsta minima a participantilor acceptati este de cel putin 16 ani impliniti în decursul anului 2006. Pentru participarea la activitati, participantii cu varsta sub 18 ani vor avea nevoie de acordul scris al ambilor parinti.

Taxa de participare 100 RON

Membrii SNS inscrisi pana la 01.02.2006 beneficiaza de gratuitate.

Societatea Nationala de Speologie acorda pentru studenti un numar de 5 burse a cate 50 RON

Înscrierile se fac pâna în data de 30 martie 2006 la adresa snsro@intech.ro. Cei interesati sunt rugati sa precizeze in cererea de inscriere numele, vârsta, date de contact (adresa, telefon), organizatia (daca este cazul), precum si câteva cuvinte despre experienta fotografica, experientele montane si/sau speologice anterioare. Datorita numarului limitat de cursanti, organizatorii isi rezerva dreptul de a selecta participantii.

Informatii pot fi obtinute la snsro@intech.ro, la tel: 0744-799248 sau www.snsro.ro.

Ovidiu Guja