Grupul 34Life organizeaza o noua actiune de plantare de copaci in Municipiul Brasov, ca parte a strategiei sale de a transforma Brasovul in cel mai verde oras din Romania.

Plantare de puietiPrima actiune desfasurata de 34Life a avut loc in 15 Noiembrie 2008, la doar 2 luni de la infiintare. Actiunea denumita “Fii cu picioarele pe pamant” a subliniat faptul ca fiecare gest pe care il facem pentru natura si orasul in care locuim are un impact important. Rezultatul acestei actiuni este reprezentat de 24 de puieti plantati pe Calea Feldioarei.

In data de 4 Aprilie 2009, Grupul 34Life organizeaza sub sloganul- 30 de minute pentru 30 de ani – impreuna cu Centrul de Voluntariat Brasov, www.stiribrasov.ro si cu sprijinul Primariei Brasov, cea de a doua actiune de plantare de copaci.

In cadrul acestui eveniment vor fi plantati 600 de puieti de salcam pe strada Crinului, in zona Podului Zizin, puieti ce vor ajuta la crearea unei perdele de protectie intre calea ferata si blocurile de locuinte situate pe aceasta strada.

Invitam sa participe la aceasta actiune atat locatarii din zona cat si orice locuitor al municipiului Brasov pasionat de grija fata de natura si de orasul nostru.

Daca doriti sa va alaturati celor de la 34Life ii puteti contacta pe adresa: contact@34life.org