Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov | Plantari de puieti
426
bp-legacy,post-template-default,single,single-post,postid-426,single-format-standard,admin-bar,no-customize-support,ehf-footer,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15664,no-js

Plantari de puieti

Din cauza ninsorilor din zona in care se doreau plantarile, acestea s-au amanat.

In momentul cand vom avea detalii despre noua data va vom anunta.

In data de 19 Aprilie 2008 Administratia Parcului National Piatra Craiului, in colaborare cu C.P.N.T. si Amicii Salvamont organizeaza o plantare de puieti in zona Vladusca (M-tii Piatra Craiului). Actiunea va cuprinde aproximativ 70 de voluntari implicati direct in desfasurarea acestei activitati.

Actiunea noastra vine ca urmare a necesitatii reimpaduririi zonei alese de Administratia Parcului National Piatra Craiului pe fondul defrisarilor din ultima perioada. Logistica necesara bunei desfasurari a actvitatii este asigurata de P.P.C. Cei care doresc sa participe la aceasta actiune se pot inscrie la plantare_crai@cpnt.ro Data limita pentru a va inscrie este joi, 17 Aprilie.

Mentionam ca plecarea spre Zarnesti se va face cu trenul de la ora 6:00 a.m. din Gara Brasov. Transportul din gara Zarnesti spre locul desfasurarii activitatilor va fi asigurat de P.P.C. 

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.