Nikon Romania si fotograful Mihai Moiceanu organizeaza miercuri, 17 februarie 2010, incepand cu orele 18.00, vernisajul expozitiei de fotografie “Povestiri din Himalaya”
Locatie: Muzeul de Arta din Brasov.

In seara vernisajului, intr-o atmosfera specifica din care nu vor lipsi steagurile de rugaciune si ceaiul tibetan, brasovenii vor avea ocazia sa vizioneze diaporama “Povestiri din Himalaya”.
Va invitam ca pentru o seara sa va lasati purtati de imagini, muzica si comentarii intr-o calatorie fantastica printre cele mai inalte varfuri ale Pamantului, pe drumul de munte anevoios parcurs de fotograful Mihai Moiceanu. Veti avea ocazia sa intalniti in cale personaje pitoresti si peisaje ce va vor taia rasuflarea.

Aflata la jumatatea turneului in tara, “Povestiri din Himalaya” va poposi timp de mai bine de o luna, acasa, oferind publicului brasovean ocazia sa reintalneasca lumea fabuloasa a Nepalului.
Expozitia a fost realizata pe materialul fotografic argentic profesional oferit de AME design si panotata de Mons medius Investments.

Expozitia va ramane deschisa intre 17 februarie si 28 martie 2010, perioada in care diaporama va mai rula de doua ori, pe 4 si pe 18 martie pentru toti cei interesati sa cunoasca o cultura noua si care isi doresc sa stea de vorba cu artistul Mihai Moiceanu despre expeditiile fotografice pe care le organizeaza in lume. In toamna acestui an, fotograful organizeaza o noua expeditie foto, avand ca destinatie Tibetul.

De la Brasov, expozitia isi va continua traseul itinerant in tara, urmand sa fie gazduita in luna aprilie la Iasi.

Va asteptam alaturi de noi la Muzeul de Arta, sa povestim despre Himalaya intr-o atmosfera exotica, la o ceasca de ceai tibetan!

 

[ www.cameramm.ro