In perioada 25.07-27.07.2008, in arealul localitatii Parches, comuna Somova, judetul Tulcea s-a desfasurat Trofeul Albatros ed. a XX-a, etapa tip Lira in cadrul Campionatului FRTS 2008. La intalnire au participat 19 cluburi si asociatii cu un total de 264 de participanti. 

            Avand in vedere ca nu noi, organizatori, suntem in masura sa evaluam organizarea in ansamblu si in detaliu a evenimentului, ne rezumam in a multumii tuturor participantilor pentru aportul adus, precum si pentru nivelul ridicat al competitiilor in toate probele.

            Datorita unei probleme tehnice dar si a unei erori umane, in momentul centralizarii datelor si a notelor de arbitraj, am comunicat o situatie eronata. In urma acestei erori au aparut anumite probleme, la modul interpretativ, in dialogul cu anumite cluburi.

            Mentionez ca ramane in discutie contestatia depusa de Caraiman Campina iar aceasta va fi discutata in “Sedinta Arbitrilor Federali”. Pentru a nu intra in polemici interminabile, in sus mentionata sedinta voi sustine din nou punctul de vedere al arbitrilor la probele: Foto, Diason, Grafica.

Scanarile fiselor de arbitraj vor fi trimise presedintelui federatiei precum si conducatorilor de club ce le vor solicita.

 Comentariile (sugestii, completari, etc. ) la adresa evenimentului organizat  va  rugam sa  le postati pe http://albatros.subjectchange.com/campionat-frts-f8/comentarii-sugestii-si-completari-t83.htm  sau sa le trimiteti la adresa: albatrosgalati@gmail.com

             Multumim,

            Silviu Toloaca

 DE AICI se pot descarca clasamentele.