Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov | Regulament inregistrare user
89
bp-legacy,post-template-default,single,single-post,postid-89,single-format-standard,admin-bar,no-customize-support,ehf-footer,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15664,no-js

Regulament inregistrare user

Ne-am gandit ca ar fi frumos sa ne cunoastem membrii inregistrati online, si de aceea "regula" de inregistrare a contulului este : Username-ul (numele cu care vor fi semnate articolele voastre) va contine obligatoriu unul din numele mici (ex Marius), iar datele din formul de inregistrare trebuie sa fie corecte. Cei care nu vor respecta regula, nu vor avea contul activ. ATENTIE! pentru a se activa contul, trebuie sa urmati linkul primit in e-mail. Sper sa nu va cream mari neplaceri.


Inregistrare in Newsletter
:
Pentru a va inregistra in newsletterul CPNT Brasov puteti apela la "formularul"  aflat pe prima pagina, iar daca intampinati dificultati mergeti aici . Veti primi un e-mail pentru confirmarea inregistarrii unde vi se va specifica un link ( de exemplu index.php?option=com_letterman&task=confirm&subscriber=d645920e395fedad7bbbed0eca3fe2e ) care va trebui sa-l copiati si sa-l lipiti in browser dupa prefixul www.cpnt.ro/ .

Daca si aici intampinati probleme, trimiteti un mesaj cu descrierea pasilor facuti si eroarea aparuta la adresa contact@cpnt.ro in care sa specificati adresa de e-mail pe care ati fi dorit sa primiti newsletterul.

 

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.