Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov | Revista online “Natura Romaniei”
490
bp-legacy,post-template-default,single,single-post,postid-490,single-format-standard,admin-bar,no-customize-support,ehf-footer,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15664,no-js

Revista online “Natura Romaniei”

ImageNu stiu cati dintre voi au aflat despre noua revista a d-lui Ica Giurgiu, o continuare a activitatii sale la revistele tiparite Muntii Carpati si Drumetie in Romania, precum si a celei online Invitatie in Carpati.

A aparut numarul 6 al revistei Natura Romaniei , dedicat explorarii celei mai dificile pesteri din tara. 78 de imagini si 19 harti (dintre care cea mai mare masoara 4,2 metri lungime), ne arata starea la zi a explorarilor din Muntii Rodnei. Alte zeci de imagini explicate, din mai multe masive, au fost adaugate in galeria cu poze.

Colaborarile la www.romania-natura.ro , site public din 10 septembrie 2008, se fac prin intermediul adresei muntiicarpati@romania-natura.ro.

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.