Draga CPNT-istule ,

Desi unii (mai optimisti din fire) nu credeau, iata ca a sosit a 30-a intalnire. Si fiindca traditia se respecta, ANCA si MIRCEA va invita la munte, in zona Brasovului.

Locul faptei: la gura “Prapastiilor Zarnestilor”
Data: 10-12 august
Tabara: peste drum de cabana Gura Raului
Tinuta obligatorie: palinca si vinars (adica drept si fara teama).
Cum ajungeti: “Habar n-avem”. Dar, odata ajunsi la Brasov (daca nu veniti dinspre Pitesti) mergeti pe drumul catre Zarnesti , adica Brasov – Cristian – Rasnov

 

La iesirea din Rasnov, indicator dreapta ZARNESTI (nu catre Bran). Ajungeti la o cale ferata, langa niste rezervoare de carburant. Inca nu ati ajuns in Zarnesti. Tot inainte si sunteti pe “Bulevardul Central Main-street”din Zarnesti. Pe dreapta puteti viziona impunatoarea cladire a Judecatoriei si Tribunaluilui din Zarneti, obiectiv de atractie turistica. Daca nu reusiti, la sensul giratoriu, faceti a doua la dreapta (este un fel de inainte). Pe acest drum ii dati bataie inainte pana-n capat si veti vedea cabana Gura Raului. Stati cu fata la cabana. Stanga-prejur si aveti sub ochi tabara. Bine ati venit!

Daca veniti dinspre Pitesti (unde nu poti sa te Bucuresti!!!) treci de Bran si la intrarea in Rasnov faceti stanga catre Zarnesti. De aici, urmareste traseul de mai sus.

Trasee propuse:

Prapastiile Zarnestilor – 1 ora lejer.
Cabana Curmatura – aprox. 3 ore
Creasta Pietrii Craiului – aprox. 5 ore
Traseu peste munte la Cabana Plaiul Foii – 10 ore dar..

Sa ne vedem si mai povestim.
Noi va asteptam cu drag.
Anca si Mircea

Telefoane:

Anca – 0722370491
Mircea – 0722200688