INVITATIE

 

ImageClubul pentru Protecţia Naturii şi Turism este o organizaţie nonguvernamentală care are ca scop educarea populaţiei în sprijinul ocrotirii naturii şi practicării turismului ecologic.

Înfiinţat în anul 1973, C.P.N.T. este format actualmente din circa o sută de persoane, majoritatea studenţi, care pe lângă faptul că sunt receptivi şi se implică activ ca voluntari în acţiuni ce au ca scop protejarea mediului, participă la numeroase acţiuni cu specific montan(tabere, competiţii).  

Majoritatea  proiectelor derulate de C.P.N.T. se focalizează pe promovarea participării publice în activităţile asociaţiei noastre şi a accesului liber la informaţiile de mediu, precum şi pe încurajarea şi promovarea planurilor de dezvoltare locală durabilă.

Cele mai recente activităţi ale organizaţiei s-au axat în principal pe campanii de educaţia eco-civică a populaţiei. În paralel ne-am ocupat de amenajarea traseelor turistice din Judeţul Braşov şi de organizarea cursurilor cu specific montan.

Cu ocazia aniversării a 34 de ani de activitate C.P.N.T organizează în data de 4 Decembrie evenimentul “ÎNTRUNIRE CU ONG-URI DE MEDIU DIN ROMÂNIA”.

Se vor dezbate următoarele probleme:

  • Lipsa voluntarilor şi lipsa implicarii acestora
  • Incapacitatea ONG-urilor de a atrage fonduri/relaţii cu potenţialii finanţatori
  • Slaba comunicare între organizaţii
  • Neimplicarea autorităţilor locale
  • Accesul întarziat la informaţie

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa (maxim doi reprezentanţi) prin telefon sau e-mail până cel târziu 26 Noiembrie 2007.

De asemenea vă invităm să pregătiţi o scurtă prezentare a asociaţiei şi a proiectelor recente de succes pentru a folosi aceasta întalnire şi ca un schimb de experienţă.
Ulterior confirmarii vom reveni cu programul detaliat al întalnirii.

Telefon: 0727-817-875
E-mail: teodora_ciripoi@yahoo.com