Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov | Un nou site
255
bp-legacy,post-template-default,single,single-post,postid-255,single-format-standard,admin-bar,no-customize-support,ehf-footer,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15664,no-js

Un nou site

Avand in vedere foarte desele probleme cu siteul precum si lipsa de omogenitate a componentelor m-am apucat sa il refac de la zero. Aceast nou site va fi construit pe CMS-ul Joomla! (www.joomla.org), care va inlocui actualul Mambo, sistem care a inceput sa se indeparteze de ceea ce era la inceput.

Mi-am propus si integrarea forumului si a galeriei foto in site, daca se realizeaza aceasta nemaifiind necesare autentificari separate pentru fiecare componenta. Probabil si partea cu raporturile de tura va avea aceeasi soarta.

Astept propuneri de reorganizare a categoriilor, sau macar opinii daca e sau nu bine cum este acum, pe forum sau prin alte mijloace de comunicare.

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.