Image

Credeai ca iarna a trecut ?

Ai pus pioletii la naftalina ?

Pregateste-te !

Pune-ti casca pe cap !

Ascute-ti pioletii !

 RED BULL si revista KNOX s-au gindit la tine
In data de 8-9 aprilie it ofera ocazia sa demonstrezi cit esti de bun
VERTICAL TRIP concurs de dry tooling
10 trasee cu dificultati cuprinse intre M4 si M9 pentru toata lumea

Prima editie a concursului ICE JAM, din 2005, de la Balea, a fost o reusitã din toate punctele de vedere si asta nu o spunem numai noi, organizatorii. Contrar vremii neprielnice din acele douã zile, toatã suflarea – aprox. 60 de persoane care au reusit sã ajungã înainte de viscolul ce a întrerupt functionarea telecabinei – a fost încãlzitã de traseele parcurse, de petrecerea care a încheiat concursul si de atmosfera prieteneascã pe durata celor 2 zile pe care le-am petrecut împreunã. Am ales anul acesta Cheile Risnoavelor deoarece este o zonã cu acces facil, pereti apropiati de drumul forestier si pereti ideali pentru practicarea dry toolingului. Pe lângã argumentele de mai sus, desfãsurarea unui concurs de dry tooling este absolut necesara în acest moment în România, având în vedere recent încheiata Cupã Mondialã de cãtãrare pe gheatã, de la Busteni, concurs ce s-a bucurat de prezenta unor cãtãrãtori de renume mondial si totodatã a ridicat nivelul cãtãrãtorilor români. Audienta foarte bunã a acestuia ne-a oferit motive în plus pentru a oferi publicului si participantilor cât mai multe evenimente de gen. Cãtãrarea este unul dintre sporturile cu cei mai mulþi practicanti si poate urca foarte usor în top dacã oferim cât mai multe posibilitãti de practicare a acestui sport.

Locatia aleasa de aceasta data, Cheile Risnoavelor, situate in masivul Postavaru, la circa 25 km de Brasov si 20 km de Predeal, are un acces facil pana la baza peretelui, concursul fiind astfel mai spectaculos, cu succes la public si cu posibilitatea filmarilor de calitate in orice conditii (peretele fiind surplombat, in caz de ploaie, traseele vor fi la adapost). Concursul se va desfasura intre 8-9 aprilie, cu un program incepind de la ora 9.00 si terminind la ora 18.00. Se vor amenaja circa 10 trasee de dificultati diferite, cu pasaje cuprinse intre gradele 4 si 9, parcurse in cap de coarda.

REGULAMENT
1. Se parcurg 10 trasee.
2. Parcurgerea traseelor se va face face numai cu pioletii si coltarii, fiind obligatorie folosirea castii .
3. Fiecare traseu va avea 1000 puncte si va fi impartit la numarul de cataratori care l-au parcurs pana in top.
4. Cel mai bun catarator va fi cel ce acumuleaza mai multe puncte.
5. Taxa de participare: 10 RON (100.000 lei vechi) care se achita la fata locului.
NOTA: Echipamentul obligatoriu este: casca, piolleti, coltari, manusi, bocanci cu sisteme de prindere a coltarilor

PROGRAM:
Vineri 7 aprilie, orele 20.00 – sedinta tehnica
Simbata 8 aprilie, orele 9.00 – inceperea concursului
Simdata 8 aprilie, orele 18.00 – inchiderea concursului
Simdata 8 aprilie, orele 20.00 – premierea, proiectii video, party all night pentru cine mai poate!!
Duminica 9 aprilie – catarare libera, iar in cazul unei egalitati din ziua precedenta se va parcurge un traseu de baraj.

Intrebari si detalii la: george@revistaknox.ro sau la telefon: 0722 162 209