Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov | 3,5 la suta pentru CPNT
20
bp-legacy,page-template-default,page,page-id-20,admin-bar,no-customize-support,ehf-footer,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15664,elementor-page elementor-page-20,no-js

Sprijina Clubul pentru Protectia Naturii și Turism !

Practic, în acest fel transmiteţi statului modul în care doriţi să fie cheltuită o parte (3.5%) din impozitul dvs. pe venit. Suma nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, ci este, în esenţă, o parte a bugetului de stat care este directionată de către fiecare cetăţean către entitatea dorită de acesta. Cu alte cuvinte, nu este o deducţie suplimentară din venitul dumneavoastra, ci decizia dumneavoastra în privinţa direcţiei pe care o ia o parte din contribuţia pe care o faceţi la stat.

De ce sa folositi aceasta oportunitate?

a. Nu vă costă nimic !
b. Contribuiţi la eficientizarea cheltuirii banului public
c. Astfel vă puteţi asigura că acești bani răman în comunitatea dumneavoastră.

Ce trebuie să faceţi ?

  1. Descărcaţi si printaţi Formularul 230 (cererea privind destinatia sumei reprezentand pana la 3,5% din impozitul anual).
  2. Completaţi doar zona I – “Date de identificare ale contribuabilului” și semnaţi în campul “Semnătură contribuabil“.
  3. Contactaţi-ne pe adresa de mail contact@cpnt.ro sau la numarul de telefon 0755279393 și noi vom prelua formularul completat si il vom trimite prin posta la ANAF.