Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov | Fagaras Urlea
1018
bp-legacy,post-template-default,single,single-post,postid-1018,single-format-standard,admin-bar,no-customize-support,ehf-footer,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15664,no-js

Fagaras Urlea

Masivul Fagaras – cabana Urlea

20-22 ianuarie 2011

Grup: Balan, Ruxi, Cezar, Soaca, Alex si Maia

Dap, cu o saptamana in urma ma intrebase Balan daca vin la Urlea si i-am raspuns ferm ca nu… Mai tarziu, l-am sunat si i-am zis ca da, vin! Si-asa ne-am strans noi 6 insi, Eu, Balan, Ruxi, Soaca, Maia si Alex (2 colegi de-ai lui Balan), toti intr-un peugeot 407 genial.
Fain fainutz, intregim gruparea la gara bartolomeu unde Soaca ne astepta, cu o geanta de voiaj :)), l-am indesat si pe el in masina, a pornit 1/2winampul si parca ne-am teleportat pana la Gigi in Fagaras de unde ne-am luat covrigi iar apoi liniste si pleoscait pana in comuna Breaza de unde incepea tura noastra, cam nocturna…da, am plecat din Brasov la 2.

Noh si mergem noi pe o vale al carui nume tot nu-l stiu, admiram podetele construite de vechii CPNT-isti, pierdem marcajul, il regasim si tot asa pana dam de-o panta abrupta de care ne tot povestea Balan ca a urcat mult pe ea. Mi s-a parut destul de scurta urcarea si chiar ok sau poate eram eu prea…energic.

Continuarea articolului la  http://ciurik.blogspot.com/2011/01/cabana-urlea-20-22-ianuarie-2011.html

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.