We did it, in Moieciu de Sus

25.09.2010-26.09.2010

In 25 septembrie s-a desfasurat in toata Romania campania, “Let’s do it Romania”.Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial, nu voi intra in detalii, pentru ca nu sunt de acord cu opinia celor care conduc aceasta campanie, conform carora, dupa aceasta data nu vor mai exista gunoaie si ca nu vor mai fi nevoie de alte ecologizari. In fine, nu vreau acum sa intru in contradictie cu nimeni.

 

Dupa un drum de 50 de km pe bicicleta intre Sacele si Moieciu de Sus , pe la 9 am m-am intalnit cu restul grupului din CPNT , cu Sisele si cu Adi Bostan , acasa la Mihai Orlean in Moieciu de Sus .

 

Pe scurt treaba e simpla , ne-am intalnit si am adunat gunoaiele de pe bucla 1 a EcoMarathon-ului, respectiv in zona Moieciu de Sus-Fundata .

 

Mai mult nu prea am ce povesti , las cateva poze sa vorbeasca de la sine.

In final am strans 180 si ceva de saci de gunoi (in foto o mica parte dintr-o groapa de gunoi)

 

Dupa ecologizare s-a lasat cu pasta party si cu o cantare care a durat pana spre dimineata, acasa la Mihai.

 

Duminica dimneata am avut trista surpriza sa constat ca afara ploua, dar norocul meu a fost Calin, un CPNT-ist mai vechi care are un papuc cu bena si care m-a dus pana in Brasov.

Inainte de a pleaca spre casa am trecut si pe la targul ‘Ravasitul Oilor’ din Bran , unde am mancat bulz si tocanita de berbecut 😀

 

Concluzie dupa acesta campanie , gunoaie mai sunt,chiar foarte multe, si in plus vor aparea la loc cele adunate pe 25 septembrie. Eu nu mai cred in ideea asta a ecologizari , pentru ca « n-ai cu cine ! ». Eu in continuare o sa culeg gunoaiele pe care le gasesc in ture, pe munte.Este strict pererea mea personala.

 

Urmeaza MPC !!!

 

Balan Silviu

http://tanar-si-liber.blogspot.com/