Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov | Padina Hotarelor
1037
bp-legacy,post-template-default,single,single-post,postid-1037,single-format-standard,admin-bar,no-customize-support,ehf-footer,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15664,no-js

Padina Hotarelor

 

Padina Hotarelor-Piatra Craiului

Data:13.03.2011

Participanti: eu,Iuli,George,Paul, Geta,Iulia

 

 

 

 

Intai planificata in Bucegi, pe Clincea, am ajuns la ideea ca un Crai ar fi numai potrivit pentru o tura din sezonul Iarna-Primavara.

Ne-am anuntat in jur de 10 oameni, iar intalnirea era in gara, la trenul de 8 spre Zarnesti. Cum eu nu am reusit sa ma trezesc, am plecat cu trenul de 9 spre Zarnesti, urmand sa-i prind din urma pe ceilalti.

Deoarece erau prea multi oameni, s-a hotarat impartirea in 2 ture, una pe Valea Crapaturilor si Piatra Mica iar alta pe Padina Hotarelor.

Cum am si planificat de acasa, eu m-am dus pe Padina Hotarelor.

Vremea a fost frumoasa, vizibilitate destul de buna, zapada fiind un pic mai ciudata. Daca la intrarea in vale, era prezent doar un strat de zapada, pe la jumatatea vaii erau 2 straturi, respectiv unul mai intarit peste unul de pulver, care nu prezenta o foarte mare stabilitate. In partea superioara a vaii se puteau observa chiar si 4 straturi de zapada, pornid de la baza, unul de gheata, unul de pulver, unul de zapada mai intarita si la suprafata crusta.

Continuare: http://tanar-si-liber.blogspot.com/2011/03/padina-hotarelor-piatra-craiului.html 

 

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.