Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov | Plantare stalpi marcaj Bucegi 28-29 august
927
bp-legacy,post-template-default,single,single-post,postid-927,single-format-standard,admin-bar,no-customize-support,ehf-footer,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15664,no-js

Plantare stalpi marcaj Bucegi 28-29 august

 

 

Remarcare Bucegi – Reloaded

 

Cand: 28.08.2010-29.08.2010

Cine: Eu , Cornel , Oana , Andrei , Iuli , Alex, Heea , Aris , Catalina

Unde : Bucegi

De ce: Remarcat cu stalpi indicatori potiunea dintre Scara si Omu

 

 

Dupa ce in iunie am plantat stalpi indicatori pe Valea Ciubotea pana pe Varful Scara (vezi aicihttp://tanar-si-liber.blogspot.com/2010/06/reamenajare-traseu-ciubotea.html ) ,  acum a venit momentul sa plantam stalpi indicatori intre varfurile Scara si Omu .

 

La 7 am plecat cu autobuzul spre Bran , de aici am urcat pana la Omu pe Valea Ciubotea.

 

Spre dupamasa am ajuns la Omu , am mancat , ne-am plantat in refugiul salvamont , am mancat , si ne-am pus pe munca . Initial in prima zi trebuia doar sa vopsim niste stalpi , urmand sa-i montam a doua zi . Insa nea George de la Statia Meteo ne-a anuntat ca a doua zi va venit ploaia , asa ca ne-am hotarat sa facem in acea zi toata treaba .

 

Zis si facut , inarmati cu rangi , harlete si stalpi am pornit la plantat de stalpi .

 

In total am plantat 15 stalpi . Despre plantatul unui stalp … , ce pot sa spun , groapa adanca de 70 de centimetri , in conditiile in care solul nu era chiar propice acestor activitati . Apoi cara bolovani , apoi taseaza , apoi vezi ca nu l-am orientat bine si chinuiete de 2 ori mai mult sa-l scoti .

 

Pe seara am terminat si noi cu treaba , ne-am dus la Cabana de am mancat , am baut un ceai facut de nea George de la meteo si apoi ne-am retras la refugiul salvamont . Cum aveam o chitara la noi , am mai zdranganit noi la ea , apoi ne-am bagat la somn , pentru ca fusese o zi lunga .

 

Noapte a venit furtuna de care ne spuse nea George iar de dimineata am luat-o la vale pe Valea Cerbului spre Busteni . Pe la 2 am ajuns in gara si am plecat cu trenul de 5 , care ca de obicei , a venit la 6 si ceva .

 

Concluzie : A fost un weekend productiv , dupa care in urma muncii noastre a ramas ceva benefic .

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.