Am plecat in Delta la trofeul Albatros cuprinsi de emotie si cu ganduri mari ca sa aparam performanta de anul trecut cand am ratat trofeul pt cateva puncticele.

 Am plecat 11 din Brasov, o gasca tanara cu multi debutanti la astfel de competitii. Dupa un drum lung si o noapte pe plaja din Tulcea am reusit sa ajungem in tabara de concurs pe insula de la km 54, unde ne-am intregit cu restul echipei…asa ca ne-am prezentat la start 16.

 Cam putini dupa parerea mea…mai ales ca o parte din CPNT au luat drumul direct catre plaja de la Sf.Gheorghe…nici mai mult nici mai putin decat 33 de voinicei. Pe buna dreptate aceasta scindare, federatia nemaiincantand pe multa lume.

 Prima proba a fost cea de slide care s-a lungit foarte mult mai ales ca s-a inceput cu restanta de la Padina. Slidurile din concurs au inceput tarziu asa ca multa lume era déjà adormita. Vizionez acum clasamentele pentru a vedea prestatia noastra pt ca pe durata concursului (chiar si la final) nu am stiut ce locuri am ocupat la probe. Penultimul loc, depasindu-i pe cei de la Carpatic Bucuresti…nu pot spune ca slidu a fost unul de mare valoare insa pozitiile sunt normale mai ales ca din cauza unor probleme tehnice noua ne-a sarit slidu la jumate( oare de ce?!) iar celor de la Carpatic nu le-a intrat muzica de la inceput.

 Oricum nu suntem afiliati iar punctele nu conteaza foarte mult pt noi. Cei mici inca nu-s obisnuiti cu performanta, asa ca trecem destul de usor peste aceasta proba.

 Ne trezim dimineata si incepem afisabilele. Avem 6 fotografii reprezentative (mereu ne-am clasat in primii la foto)… 3 lucrari de grafica facute de Diana in ziua plecarii si 3 lucrari de caricature facute cu o zi inainte de Catalina in timp ce noi baietii instalam corturile.

 Ne lipsea afisu…cele 3 exemplare scoase la Yolans fiind la Teo mica…adica pe plaja de la Sf.Gheorghe.
zz
 Nu ne-a ramas decat sa o obligam pe Catalina sa deseneze un A3 cu o idée de afis ecologic. Si in 15 minute a scos “fatuca” o minunatie de grafica cu care acu cativa ani ar fi castigat proba sigur (vorbesc de anii cand era obligatoriu sa se faca o lucrare pe loc…cele de acasa putand fi desenate de orice alta persoana care nu apartine clubului). Multumim Catalinei pt efort si daruire….ma uit pe clasament…penultimul loc (pacat ca nu ai fost apreciata!!!…daca eram afiliati poate alta era situatia).

 Gustul amar a mai disparut odata cu aparitia a 4 personaje la care chiar nu ne-am fi asteptat: Pupaza, Anda, Andreea Mare, Andrei Piatra Neamt care venisera cu o barca tocmai de la Sf.Gheorhe sa vada cum decurge concursul. 

 La catarat, Ciri mic a demonstrat din nou ca merita sa fie pe podium scotand un timp foarte bun (16 secunde). A luat locul doi…foarte aproape de primu ( tre sa mai asteptam un concurs ca sa castige  ).

 A urmat fotbalul, unde eram obligati sa ne aparam titlul asa ca in primul tur am trecut usor de Carpatia Bucuresti care aveau sa isi ia revansa la volei unde au castigat cu 2-1 (toate seturile intrand in prelungiri). La fotbal nu mai stiu scorul insa este irelevant mai ales ca ei au introdus o echipa cu doua fete. Totusi terenul foarte prost plin de gropi si-a pus amprenta, realizandu-se un meci urat fara faze spectaculoase, fara combinatii, cu toate mingile pe poarta.

 In turul doi am intalnit o echipa mult prea serioasa (Tiglina), care au jucat strategic direct pe poarta si cu doua greseli de portar au reusit sa castige. A fost un meci in care nu am reusit nimic, majoritatea golurilor fiind intamplatoare.

 Fiind eliminati din toate competitiile, a trebuit sa ne refacem moralu…asa ca am inceput sa sustinem echipele prietene: Vanturarita la fotbal, si apoi Carpatia la volei.

 Concursul fiind pe sfarsite, ne-am delectat cu o baie in Dunare si cu proba surpriza in care Balan „sfarma-tot” nu mai tine cont care sunt coechipierii si care sunt rivalii Smile.

 Inaintea culturalului a luat loc ultima proba…cea de orientare pe viza (azimut). Aici am intrat cu mai multe echipe pentru ca multi erau doritori sa incerce. Prima echipa formata din Balan si Catalina a reusit sa ocupe un loc 4 la general (ambii iesind pe 4 la categoria lor: Balan cu timpul 5.34 iar Catalina 4.55). La masculin castigator am fost binenteles eu cu un timp record 2.44, urmatorul venind la aproape un minut. Macar cu atata sa ma laud cat timp mai sunt in forma Smile

 A urmat culturalul unde iar a iesit in evidenta Catalina cu o interpretare foarte buna a poeziei.

 Am plecat apoi spre Sf.Gheorghe pt a ne intalni cu restul gastii pentru a ne relaxa pe plaja inainte de „adevaratele” competitii care ne asteapta: Banat MTB si Carpathian Adventure.

P.S Balan e suparat ca nu s-a tinut crossul!

 Echipa de concurs: Cornel, Andrei Ciora, Balan, George Sacele, Catalina, Victor mic, Sabin , Alex, Tulcea, Ciri mic, Iulia, Gabi Tocanie, Manu – Ionut – Dorel si Daniel