Data: 12.01.2012

Locul: Postavaru

Membri participanti: Cornel Pochiu, Vlad Spiru, Andreea Nenciu, Balan Silviu, Marius Stratila, Oana Pop, Andrei Ciora.

Traseu: Bradu – Sulinar – Cabina mica – Sulinar – Poiana Ruia – Drumu Rosu – Sub Teleferic – Bradu – Drumul Vechi – Pietrele lui Solomon

 

Descriere:

Initiatorul turei a fost Marius care ne-a dat intalnire la ora 19:00 in Livada Postei urmand sa urcam in Poiana Brasov cu autobuzul.

In acest sezon de ski care s-a lasat cam greu asteptat, obisnuim sau cel putin eu obisnuiesc sa fac ture de ski la lumina frontalei pentu a putea evita aglomeratia si forfota din timpul zilei de pe partii. Asadar la ora 19:30 eram la baza partiei Bradu. Singurul intarziat a fost Marius care nu a mai prins autobuzul de 19:00 dar pana in Poiana Ruia ni s-a alaturat si el.

Traseul pe care l-am urmat la urcare a fost urmatorul: Partia Bradu – noul forestierul de legatura dintre Bradu si intresectie Sub Teleferic Sulinar – si apoi Sulinar pana la Cabina mica iar la coborare: Sulinar – Poiana Ruia – Drumul Rosu – o mica bucata a partiei de Sub Teleferic – Bradu. Cornel si Marius au urcat cu placa in spate iar restul pe foci.

La intoarcere catre Brasov trei dintre noi au preferat autobuzul (Andreea, Cornel si Balan) iar restu ne-am indreptat catre Drumul Vechi unde sincer sa fiu nu a fost o coborare prea placuta, cel putin pentru mine.

Cu speranta ca nu v-am plictisit cam asta a fost povestioara turei noastre.