Clubul pentru Protectia Naturii si Turism Brasov | Triathlon “Fara asfalt” 2 Mai-Vama Veche
1110
bp-legacy,post-template-default,single,single-post,postid-1110,single-format-standard,admin-bar,no-customize-support,ehf-footer,ehf-template-bridge,ehf-stylesheet-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15664,no-js

Triathlon “Fara asfalt” 2 Mai-Vama Veche

 

prima dezamagire pe 2011…abandon la primul triathlon din cariera al meu. Presiunea foarte mare in a obtine locul 1 la mixt a dus la ruperea echilibrului la un moment dat… si chiar daca am avut o stafeta de amatori foarte buna: Teo mica (inot), Marius Stratila (bike) si io (alergat) nu am reusit sa ne indeplinim obiectivul de a obtine podiumul.
Pacat, pentru ca am avut o alergare foarte buna ( cu al doilea timp la mixt) si doi coechipieri foarte profi pe probele lor…Teo, o foarte buna inotatoare si Marius cu rezultate notabile la mountainbike.
O sa fim mai atenti pe viitor!!!

Clasament alergare
1. Ofiteru Bogdan 20.57 (fantastic-supraom)
2. Vlad Victor 22.59 ( o stafeta de temut)
3. Neagoie Ion 23.39 …pe Nusu il stie toata lumea
4. Burghina Senol 25.24
5 Spiridon Cornel 25.36 ( pe site apare timpu total inot +alergare)

Felicitari Teo !!! …care la 17 ani promite foarte mult si a terminat bine triathlonul chiar daca au fost conditii vitrege!

Teo….dupa cursa de Triathlon

Locul 1 la categoria de varsta (pitici)

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.