A trecut si trofeul Caraiman…un trofeu de la care e greu sa lipsesti…fiind una dintre cele mai bune iesiri din an. Ne-am prezentat cu echipa a doua….patru din cei cinci titulari fiind ocupati cu munca, marathoane, triathloane…asa nu mi-a ramas decat sa caut o echpa cu care sa atac podiumul. Am discutat io cu Smendre si am ajuns la concluzia ca Ciri mic si Iulia vor face fata la catarat, io cu Iulia vom ataca podiumul la cros….ramaneau teoreticele si orientarea. A fost decizia mea sa o luam pe Simina (14 ani)  pt zona, sanitar si orientare. Aceasta etapa avea sa fie debutul ei in concursuri FRTE…si pentru ca ne mai trebuia un om pt regularitate…l-am integrat si pt Gogu (veteran in concursuri).

Am incropit inca doua echipe de top TEN…CPNT 2 si CPNT 3 cu Ciri mare, Ruxi, Cezar, George Stoica,  Razvan, Mitica, Oana, Andrei, Stef, George sacele si …HAI LA DRUM

Ce am realizat?

-locu 2 la teoretice ( detin toata vina ca nu am castigat…cele doua saptamani cumulate…Persani + Rodnei, Suhard, Calimani, Bistritei, Giurgeu, Hasmas…au facut sa nu citesc deloc bibliografia :()

-locu 2 la orientare (unde noroc cu Simina care datorita faptului ca a obtinut locul 4….ne-a suit pe 2 la echipe)

-locul 1 la alpinism (felicitari Iulia si Ciri mic)

-locul 1 la cros (felicitari Iulia si  io:)))) )

– un cultural decent…fara poezie si umor (care ne-a facut in proportie de 90 % sa nu castigam trofeul)

 

 

Am iesit pe locul 2 la general…o bucurie foarte mare…aratand ca avem oameni de valoare si in afara vedetelor (Copilutzu, Balan, Smendre, Teo mica si io).

P.s

1. felicitari Iulia care a castigat si crosul si alpinismul

2. felicitari Simina (14 ani din Campina)…care a castigat sanitarul cu 10 din 10, si a terminat orientarea (la prima participare…o orientaretehnica)

3. felicitari CPNT 2 care au luat locul 3 la teoretice si ne-au batut la meteo si alpinism….trompetzii pamantului!!!…v-o coc io)

4. felicitari FDC, Gorjteam si celorlati ca mentineti aceasta miscare

5. felicitari oamenilor nostri de la cultural ca inca mai au fortza sa se afirme

6. felicitari CPNT…ca in proportie de 99% au castigat si campionatul 2011