Anul acesta, tura aniversara s-a tinut la cabana Cozia in data 29 Noiembrie-1 Decembrie.
S-au strans in jur de 40 de cpnt isti.
Unii dintre noi am plecat pe la 16 fara 20 cu duba lui Bălan. Am ramas si blocati in trafic. Intre timp i-am cules pe Branescu si pe Chiriac care au alergat pana la masina noastra. Au banuit ei ca o sa ajunga mai repede cu noi si s-au gandit sa ni se alature. Asa ca am inceput petrecerea pe masină, cu karaoke si bere si tot ce mai vrei.

Am ajuns noaptea la 22 la cabana, dar, spre fericirea noastra, nu eram ultimii. Masina lui Ioan, care a pornit inaintea noastra, inca se afla pe drum. Bietii oameni isi faceau nervi cum sa ajunga odata la cabana. Ba chiar s-au gandit sa se cazeze la Sibiu peste noapte. Pana la urma ne-au onorat cu prezența lor pe la 3 dimineata, dupa vreo 12 ore de drum.

Sambata am fost in tura.
Traseu :Cabana Cozia – sub Vf. Cozia- Muchia Turneanu – mănăstirea Stânișoara – Muchia Vlădeasa – Durduc – sub Vf. Ciuha Mică – cabana Cozia. Iar unii au decis sa faca o tură mai lunga si sa coboare pana aproape de Olt, ca mai apoi sa vina si ei tot pe la mănăstirea Stanisoara
Am pornit la 10 dimineata, coborand pe Masivul Cozia. Traseul a fost ok si usor de umblat. La un moment dat, ne-am separat in doua grupe, traseul lung si traseul scurt si, inainte sa ne despartim, am deschis o sampanie. La ce viscol a urmat in seara aia, ma bucur ca nu eram printre cei care care au ales traseul lung.

Am urcat inapoi la cabana, iar cei care am urmat traseul mai scurt, am ajuns in jurul orei 16. Ne-a palit o foame. Noroc ca oamenii au fost niste draguti si m-au hranit si pe mine, caci eu am ramas fara mancare inca din prima zi. Ii multumesc lui Edi pentru chiftelutele alea.
Intre timp, pe la 19, au ajuns si cei din tura lunga, iar noaptea s-a terminat cu o mare petrecere inexprimabil in cuvinte de misto! De fapt, chiar am fost dati afara de cabanier pe la 3 noaptea.
A fost o noapte plina de karaoke, dans si bere. Cpnt-istii categoric stiu sa se distreze. Iar Cezar, Gabi si Misha m-au invatat chiar sa joc si Catan. A fost un joc pe cinste.

Ultima zi am fost la Parcul Acvatic Cozia. Dupa o tura pe munte si o noapte de petrecăreală, o zi de relaxare la piscina a fost perfecta. Doamna de acolo a crezut ca am sub 14 ani si uite asa am economisit eu 20 de lei pentru intrare.
Alergatorii nostri au improvizat un concurs de alergat pana si in piscina.


Apoi, cand ne-am facut ca niste muraturi de la prea multă balaceala, am hotorat ca ar fi timpul sa plecam. Asadar pe la 17 seara am pornit fiecare la drum. Aproape am dormit tot drumul inapoi spre casa, insa pot sa zic ca i-am auzit pe Bianca, Branescu si Tibi cantand si distrandu-se de minune pe bancheta din fata.
Si uite asa s-a terminat tura aniversara, cu mintea incarcata de amintiri si momente de neuitat cu cpnt-istii.