ImagePlecare: 8:18 Brasov-Rasnov

Traseul: Cheile Rasnoavei – Muchia Cheii – Poiana Trei Fetite – cabana Postavaru – Poiana Brasov – Drumul vechi – Pietrele lui Solomon

M-am hotarat cu Andrei sa facem Muchia Cheii pentru ca nu fusesem niciodata desi anul acesta, trofeul CPNT “Chemarea Muntilor” a avut ca tabara Poiana Inului si o portiune a traseului de regularitate cuprindea si Muchia Cheii. Traseul este nemarcat desi in prima parte pana la via ferata am intalnit fasii de banda de marcat. 

Micul dejun l-am luat la cruce iar apoi iesit pe muchie. Cateva portiuni au fost mai dificile si mi-au dat mari emotii in special cand ramaneam cu vreun bolovan in mana dar mi-a placut adrenalina. 

Ajunsi in Poiana Trei Fetite ne-am dat seama ca pierdem apusul daca nu ne grabim asa ca am marit pasul si am reusit sa facem cateva poze atat pe traseu cat si la cabana Postavaru.

Am coborat direct pe partie pana in Poiana Brasov si cum era frig de-ti clantaneau dintii ne-am hotarat san u asteptam inca 20 de minute dupa masina de poiana sis a mergem pe drumul vechi pana la Pietrele lui Solomon. Cand am ajuns la jos luna portocalie si mare tocmai iesea de dupa Tampa dar nu am facut nici o poza pntru ca oricum nu ar fi iesit fara trepied.

O tura mai mult decat reusita pe un traseu mai mult decat interesant.

[Oana Pop]